Raad het aantal paaseieren op de Lentefair

1e Paasdag zat Betsy Berendsen uit Doetinchem op de Lentefair het dichtste bij met het raden van het aantal paaseieren. Haar schatting van het aantal eieren was 1 minder dan het werkelijke aantal eieren in de bokaal. Omdat er morgen opnieuw kan worden meegedaan aan dit raadspel, kunnen we nog niet bekend maken wat het juiste aantal paaseieren is.

Betsy, gefeliciteerd met je ALLSiZE waardebon van € 50,00!

Op 2e Paasdag zat de heer of mevrouw Messink uit Isselburg Dld het dichtste bij met het raden van het aantal paaseieren.

Ook u gefeliciteerd met uw ALLSiZE waardebon van € 50,00!

 

4 antwoorden op “Raad het aantal paaseieren op de Lentefair”

 1. Was erg verrast dat ik het aantal eitjes goed had geraden,werd gebeld door mijn zoon die het op Robert zijn facebook had gelezen,en dacht dat het een 1 april grap was.
  Maar ben er erg blij mee en mijn man natuurlijk ook,kom binnenkort een keer in Varsseveld bij jullie kijken,Groetjes Betsy

  1. Hallo Betsy,
   Nee hoor, het is geen 1 april grap.
   Vanavond gaan we de winnaar van 2e Paasdag bekend maken.
   Je bent van harte welkom in onze winkel binnenkort.
   Groetjes, Robert en Angelien / ALLSiZE For Great Men

 2. Ik ben er erg blij mee, das ik op 2e Paasdag de aantal eitjes geraden heb. Ik heb nooit geluk met raden. Maar ik wil binnenkort in Varsseveld de nieuwe mode kommen kijken.
  Bedankt voor die vriendelijke mail,
  Clemens Messink

  1. Heel graag gedaan Clemens! U bent van harte welkom in onze winkel om de nieuwe lente- en zomercollectie te komen bekijken. Tot dan! Met vriendelijke groet, Robert & Angelien

Geef een antwoord