Grote maten fietskleding voor stevige wielrenners

Varsseveld – Ook wielerliefhebbers met een maat meer willen graag sportief en leuk op hun fiets zitten. Onlangs heeft Allsize FASHION For Great Men uit Varsseveld weer twee nieuwe modellen toegevoegd aan de wielertenues. Bijzonder is dat de maten van XL tot en met 8XL gaan!

Ook was in Nieuwsfiets.nu te lezen dat het moeilijk is om leuke fietskleding te vinden. Ook in Trouw schreef voormalig wielrenster Marijn de Vries in haar column over de vooroordelen over mensen op een racefiets met fors overgewicht. Een daarvan is dat er gene leuke kleding in grote maten verkrijgbaar is. Gelukkig weten al steeds meer ATB- en Wielerliefhebbers dat zij in Varsseveld wel terecht kunnen.

For Great Men is de grote maten herenkledingspecialist van Oost Nederland. Naast casual kleding hebben ze ook sportkleding voor stevige mannen. Bijzonder is de uit voorraad leverbare basic Bike collectie van het Deense merk North 56°4 Sport, bestaande uit twee wielershirts, een korte zwarte wielerbroek en windbreakers in het geel en blauw. Ook zijn in de winkel éénmalige uitgaven van shirts en jacks aanwezig.

Bestellen via de webshop op ForGreatMen.nl is ook mogelijk. Hier is ook een impressie te zien van de verschillende basis en seizoenmodellen. De site werkt met realtime voorraad.

Uit het hele land komen mannen met hun fiets een weekeindje naar de Achterhoek. Tijdens het bezoek aan de winkel zien ze dat onze 2XL groter is dan de XXL die bij de reguliere wielerdetaillist vaak als grootste maat verkrijgbaar is.

De wielerkleding kan in de ruim opgezette winkel in het centrum van Varsseveld gepast worden. Daarna is het Montferland een geliefde plek om te fietsen.

Bron:

Nieuwsfiets.nu: https://nieuwsfiets.nu/2020/06/24/forse-mensen-vinden-moeilijk-leuke-fietskleding/

Column Trouw: https://www.trouw.nl/sport/ik-ben-anders-gaan-denken-over-dikke-mensen-op-een-racefiets~b60b7925/

Collectie Allsize-FASHION ForGreatMen: https://www.grotekleren-webwinkel.nl/allsize-webshop/sport-kleding/fietskleding/g-10000031

2 antwoorden op “Grote maten fietskleding voor stevige wielrenners”

Geef een reactie